(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada ingliz tilini o‘qitishda innovatsion metodlardan foydalanishning nazariy asoslari va amaliy samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida kommunikativ yondashuv, interaktiv usullar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari hamda o‘yinlashtirish kabi zamonaviy metodlarning o‘quvchilarning til o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, O‘zbekiston ta’lim tizimida mazkur metodlarni joriy etish holati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.