(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o‘quvchilarda xotirani shakllantirishning psixologik-pedagogik masalalari yoritilgan. Xotiraning ta’lim jarayonidagi ahamiyati, uning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda xotirani mustahkamlashning samarali usullari tahlil qilingan. Shuningdek, o‘qituvchi, ota-ona va maktab psixologining bu jarayondagi o‘rni ko‘rsatib berilgan.