(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Yangibozor tuman 1-son texnikumi o‘quvchilarining kasb-hunar orqali amalga oshirgan ezgu ishlari yoritilgan. Jumladan, 2.25-guruh o‘quvchi qizlarining o‘zlari tikkan kiyimlarni kam ta’minlangan oilaga sovg‘a qilgani hamda 2.24-guruh yigitlarining mahalladagi oilalardan biriga texnik yordam ko‘rsatib, traktor va elektr tarmoqlarini ta’mirlab bergani haqida so‘z yuritiladi. Maqolada yoshlarni kasb-hunar bilan bir qatorda insonparvarlik, saxovat va mehr-oqibat ruhida tarbiyalashning ahamiyati ochib berilgan.