(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘smirlar psixologiyasiga ta’siri, ularning shaxsiy rivojlanishi, emotsional holati va ijtimoiy munosabatlariga ko‘rsatadigan ijobiy hamda salbiy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanish va salbiy oqibatlarning oldini olish masalalari tahlil qilingan.