(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim jarayonida o‘quvchilarni milliy qadriyatlar asosida tarbiyalashning pedagogik ahamiyati yoritilgan. Milliy qadriyatlar, urf-odatlar va an’analar orqali o‘quvchilarda vatanparvarlik, ma’naviy-axloqiy sifatlar va milliy o‘zlikni anglash tuyg‘ularini shakllantirish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, dars jarayonida interaktiv metodlardan foydalanish, xalq og‘zaki ijodi namunalarini o‘rganish va oilaviy tarbiyaning o‘rni ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari boshlang‘ich ta’lim milliy qadriyatlarni shakllantirishning muhim bosqichi ekanligini ko‘rsatadi.