(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Eugen Nidaning dinamik ekvivalentlik nazariyasi haqida gap ketadi. Unda bir qator o‘zbekcha, ruscha va inglizcha misollar bilan mavzu yoritilgan. Dinamik ekvivalentlik bilan formal ekvivalentlik taqqoslanib, dinamik ekvivalentlikning afzallik va noafzallik tomonlari ko‘rib chiqilgan.