(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola yuk tashish jarayonda zamonaviy axborot texnologiyalarini tadqiq qilish ga qaratilgan. Qaralayotgan mavzu doirasida transport sohasida elektron ma’lumotlar almashish bo‘yicha xalqaro tajribalar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, yuk tashish jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalarini qo‘llash orqali xalqaro tranzit yo‘nalishlariga ulangan markazlarni rivojlantirish, iqtisodiy hamkorlikni kengaytirish va temir yo‘l tizimi orqali transport sohasining innovatsion o‘sishini ta’minlash ko‘zda tutilgan.