(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda matematika darslarini sun’iy intellekt asosida samarali tashkil qilish, dars davomida interaktiv, didaktik va metodik o’yinlardan foydalanish va bu yordamida darsda o’quvchilar diqqatini oshirish, darsga qiziqtirish, eng asosiysi, fanning mavzularini oson tarzda tushuntirib berish kabilar haqida muhim tavsiyalar bayon etildi.