(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oʻsmirlarning deviant xulq-atvorini psixoprofilaktik nuqtai nazardan oʻrganish, mazkur muammoning nazariy va amaliy asoslari, mintaqaviy va milliy tajribalari, shuningdek, zamonaviy psixoprofilaktika strategiyalari tahlil qilinadi. Ilmiy adabiyotlar asosida, oʻsmirlar orasida deviant xulq-atvor rivojlanishining sabablari, uni oldini olish va korreksiya qilish usullari yoritiladi. Shuningdek, empirik izlanishlar va ularning natijalari, hamda amaliyotda qoʻllanilayotgan samarali yondashuvlar chuqur tahlil qilinadi.