(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda o‘ziga nisbatan ishonch hissini shakllantirishning psixologik asoslari, unga ta’sir etuvchi omillar hamda maktab amaliyotchi psixologi tomonidan qo‘llaniladigan samarali usullar yoritilgan. Shuningdek, o‘ziga ishonchning shaxs rivojlanishi, ta’limdagi muvaffaqiyat va ijtimoiy moslashuvdagi ahamiyati tahlil qilingan.