(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilar o‘rtasida bulling (ta’qib va tazyiq) holatlarining kelib chiqish sabablari, uning psixologik va ijtimoiy oqibatlari hamda oldini olish choralari yoritilgan. Shuningdek, maktab, oila va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.