(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada taʼlim tizimida faoliyat olib borayotgan psixolog hamkasblarimizning taʼlim sohasida amalga oshirilayotgan keng koʻlamli ishlari va asosiy maqsadlarimizdan biri sogʻlom muhitni yarata olishimiz va taʼlim sohasidagi barcha hodimlarni qoʻllab quvvatlash bilan birga o’quvchilarning ijobiy koʻnikmalarni rivojlantirishning ijtimoiy psixologik xususiyatlari, didaktik usul va metodalridan foydalanish haqida ilmiy-amaliy tavsiyalar berilgan.Ibn Sino va Farobiyning psixologiya fani haqida fikrlari berilgan.