(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Biz bilamizki, umumta’lim maktabi o’quvchilarining orasida barcha o’quvchilar ham yuqori darajada o’zlashtirishga ega emas. Bunday holatlarni oldini olish hamda sinfning barcha o’quvchilarini sifat darajalarini ijobiy olib boorish uchun pedagoglardan mas’uliyat talab qilinadi. Buning uchun o’quvchilar bilimini oshirishga qaratilgan, o’zlashtirilmaslikning oldini olishga yo’naltirilgan bir qator korreksion ishlar amalga oshirish kerak.