(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqola oliy ta’lim muassasalari (OTM) qoshidagi sport klublarini moliyaviy barqarorlashtirish va tijoratlashtirish masalalarini tahlil qiladi. Tadqiqotning maqsadi OTM sport klublarining byudjetdan tashqari daromadlarini shakllantirish modellari hamda ushbu jarayondagi mavjud to‘siqlarni aniqlashdan iborat. Maqolada xalqaro tajriba va mahalliy ta’lim tizimidagi holat qiyosiy o‘rganilgan.