(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqola sport menejmenti tizimida inson resurslarini boshqarishning ahamiyatini tahlil qiladi. Tadqiqotning asosiy maqsadi — murabbiylar va sport xodimlarining mehnat samaradorligini oshirishda motivatsiyalash mexanizmlarini optimallashtirishdan iborat. Maqolada xodimlar motivatsiyasiga ta’sir etuvchi omillar va zamonaviy boshqaruv strategiyalari ilmiy nuqtai nazardan yoritilgan.