(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ommaviy sport turlarini targ‘ib qilishda marketing kommunikatsiyalari tizimining ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqot doirasida aholini sportga jalb qilishda raqamli kanallar va ijtimoiy reklamalarning samaradorligi o‘rganilgan. Shuningdek, kommunikatsiya strategiyalarini optimallashtirish orqali ommaviy sportdagi qamrovni kengaytirish yechimlari taklif etilgan.