(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada o’zbek xoreografiyasini rivojlantirishda yuqori malakali xodimlarning roli muhokama qilinadi. Professional o’qituvchilar, xoreograflar, ijrochilar, tadqiqotchilar va ijodiy guruhlar yetakchilarining milliy raqs an’analarini saqlash, sahna maktabini tashkil etish va sahna madaniyatini rivojlantirishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. shuningdek, zamonaviy sharoitda o’zbek xoreografiyasini yanada rivojlantirish istiqbollari.