(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘quvchilar psixologiyasiga ta’siri ilmiy-pedagogik jihatdan tahlil qilingan. Zamonaviy axborot makonida o‘sib kelayotgan yosh avlodning ongi, xulq-atvori, dunyoqarashi va ijtimoiy munosabatlariga internet hamda ijtimoiy tarmoqlarning ta’siri o‘rganilgan. Shuningdek, ijtimoiy tarmoqlarning ijobiy va salbiy jihatlari, ularning o‘quvchilar ruhiyatiga ta’sir qilish omillari hamda mazkur ta’sirlarni bartaraf etish bo‘yicha pedagogik-psixologik tavsiyalar berilgan.