(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekistonda raqamli ma’naviyat tushunchasining mazmun-mohiyati ijtimoiy-falsafiy nuqtayi nazardan tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar sharoitida ma’naviy qadriyatlarning transformatsiyasi, axloqiy me’yorlar va ijtimoiy ongga ta’siri ochib beriladi. Shuningdek, raqamli ma’naviyatni rivojlantirishning ustuvor yo‘nalishlari hamda jamiyat barqarorligidagi o‘rni asoslab beriladi.