(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchi-qizlarga ta’lim-tarbiya berish jarayonining zamonaviy psixologik masalalari yoritilgan. Qiz bolalarning psixologik xususiyatlari, ularning shaxs sifatida shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’lim muassasalari va oilaning hamkorligi muhokama qilingan.