(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smir yoshdagi o‘quvchilarda suitsidga moyillik xavfini erta aniqlash va uning oldini olishda maktab amaliyotchi psixologining o‘rni hamda vazifalari yoritilgan. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, xavf omillari va profilaktik ishlarning ahamiyati tahlil qilingan.