(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilada bola tarbiyasida ota-onalarning psixologik vazifalari, ularning farzand shaxsining shakllanishidagi o‘rni hamda ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, oilaviy muhitning bolaning ruhiy rivojlanishiga ta’siri va ota-onalarning tarbiyaviy mas’uliyati tahlil qilingan.