(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada qo‘rquv va xavotirning psixologik mohiyati hamda ularning kelib chiqish sabablari tahlil qilinadi. Shuningdek, bolalikdagi tajribalar, stress, ijtimoiy muhit va biologik omillarning inson ruhiyatiga ta’siri yoritiladi. Maqolada qo‘rquv va xavotirni boshqarish usullari haqida ham fikr yuritiladi.