(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida o‘qituvchilar o‘rtasida kasbiy stressning namoyon bo‘lish sabablari, uning psixologik va emotsional ta’siri hamda stressni bartaraf etishning samarali psixologik yechimlari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchilarning ruhiy salomatligini mustahkamlashda psixologik xizmatning ahamiyati tahlil qilingan.