(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida tashkilotchilik qobiliyatlarini rivojlantirishning zamonaviy psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, tashkilotchilik sifatlarining shakllanishida oila, maktab va psixologik muhitning ahamiyati hamda interfaol metodlarning samaradorligi tahlil qilingan.