(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim sohasida o‘qituvchilarda pedagogik qobiliyatni shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari, pedagogik mahoratning tarkibiy qismlari hamda zamonaviy rivojlantirish usullari yoritilgan. Shuningdek, pedagog shaxsining kasbiy rivojlanishida psixologik tayyorgarlik va innovatsion yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan.