(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu mavzuda investitsiyaviy ko‘chmas mulklarni ijaraga berishdan tushgan daromadlarni tan olish, e’tirof etish va buxgalteriya hisobida aks ettirishning nazariy va amaliy jihatlari o‘rganiladi. Daromadlarni taqsimlash va moliyaviy hisobotlarda ko‘rsatish masalalari ko‘rib chiqiladi.