(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Tadqiqot investitsiyaviy ko‘chmas mulklarni sotish, hisobdan chiqarish va likvidatsiya qilish jarayonlarining buxgalteriya hisobi tartibini, moliyaviy natijalarni aniqlash va soliq oqibatlarini yoritadi.