(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim tizimida maktab yoshidagi bolalarning psixologik holatini ijobiy baholashning ahamiyati, psixologik diagnostika usullari hamda o‘quvchilarning ruhiy rivojlanishini qo‘llab-quvvatlashning psixologik-pedagogik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologi, pedagog va ota-onalarning hamkorlikdagi vazifalari tahlil qilingan.