(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktablarda huquqbuzarlikka moyil bo‘lgan bolalarning ruhiy holatini o‘rganishning psixologik jihatlari, huquqbuzarlik xulq-atvorining kelib chiqish omillari hamda profilaktik va korreksion yondashuvlar yoritilgan. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologi, oila va pedagoglarning hamkorlikdagi vazifalari tahlil qilingan.