(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning psixologik rivojlanish bosqichlari, yosh davrlariga xos psixologik xususiyatlar hamda shaxs rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida o‘quvchilarning yosh va individual xususiyatlarini hisobga olishning psixologik-pedagogik ahamiyati tahlil qilingan.