(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik inqirozlarning sabablari, ularning o‘smir ruhiyatiga ta’siri hamda ushbu muammolarni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va psixolog hamkorligining ahamiyati tahlil qilingan.