(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrining psixologik, fiziologik va ijtimoiy xususiyatlari, ushbu davrda yuz beradigan ruhiy o‘zgarishlar hamda o‘smir shaxsining shakllanish jarayonlari yoritilgan. Shuningdek, o‘smirlik davrida oila, maktab va ijtimoiy muhitning ahamiyati tahlil qilingan.