(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada pedagoglarda kreativlik qobiliyatini shakllantirishning psixologik jihatlari, kreativ fikrlashni rivojlantirish omillari hamda ta’lim jarayonida ijodkor pedagog shaxsining ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kreativ yondashuvni rivojlantirishda psixologik muhit va motivatsiyaning o‘rni tahlil qilingan.