(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘quvchilar psixologiyasiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’sirlari tahlil qilingan. Shuningdek, internet va virtual muloqotning yoshlar ongiga ta’siri, ularning ruhiy holati, xulq-atvori, o‘qishga bo‘lgan munosabati hamda ijtimoiy faolligiga oid masalalar yoritilgan. O‘quvchilarning ijtimoiy tarmoqlardan oqilona foydalanishini shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.