(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bolaning psixik taraqqiyotiga yosh davrlarining ta’siri va ahamiyati, har bir davrning shaxs sifatida shakllanishdagi o‘rni va rivojlanish jarayoniga bog‘liqligi haqida fikr yuritiladi.