(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada avtomobillar yoqilg‘i ta’minlash tizimida uchraydigan asosiy nosozliklar, ularning kelib chiqish sabablari hamda zamonaviy diagnostika usullari ilmiy va amaliy jihatdan tahlil qilinadi. Yoqilg‘i tizimining dvigatel samaradorligi, ekologik xavfsizlik va avtomobilning texnik holatiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, elektron boshqaruv tizimlari, kompyuter diagnostikasi, sensorlar yordamida aniqlash usullari va servis amaliyotida qo‘llanilayotgan innovatsion texnologiyalar haqida ma’lumotlar berilgan. Maqolada yoqilg‘i nasosi, форсункalar, filtrlar va elektron boshqaruv blokidagi nosozliklarni aniqlashning samarali usullari bayon etilgan. Zamonaviy diagnostika qurilmalaridan foydalanish orqali avtomobillarning ishlash ishonchliligini oshirish va texnik xizmat ko‘rsatish sifatini yaxshilash imkoniyatlari asoslab berilgan.