(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada tikuvchilik buyumlarini loyihalash jarayonida bo‘lajak texnologiya fani o‘qituvchilarining maxsus kompetensiyalarini rivojlantirishda loyihaga asoslangan ta’lim hamda muammo yechimiga yo‘naltirilgan ta’lim metodlarining pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari ushbu metodlar talabalarda konstruktiv, texnologik, analitik va ijodiy kompetensiyalarni shakllantirishda samarali vosita ekanligini ko‘rsatadi.