(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ustoz-shogird an’anasi yillar davomida shakllangan qadimiy qadriyatlarimizdan biridir. Mazkur maqolada ustoz-shogirdlik an’anasining qadimiyligi va uning yoshlar ta’lim-tarbiyasidagi ahamiyati, an’anaviy ijrochilikda ustoz-shogirdlik an’analarining rivoji masalalariga e’tibor qaratildi. Maqolada o‘zbek milliy va an’anaviy ijrochiligi san’ati hamda ustozlarimiz tamonidan yaratilgan asarlarni kelajak avlodga yetkazish masalari haqida so‘z boradi.