(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Мақолада Ўзбекистон банк тизими ва унда банк ички назоратининг роли, шунингдек Ўзбекистон Марказий банки талаблари, Базель Қўмитаси ва CОСО стандартлари асосида ички назорат тизимини ривожлантириш бўйича меъёрий-ҳуқуқий таклифлар ишлаб чиқиш масалари кўриб чиқилган.