(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim tizimida o‘qituvchining psixologik kompetentligini rivojlantirish masalalari yoritilgan. O‘quvchilar bilan samarali muloqot o‘rnatish, ijobiy psixologik muhit yaratish hamda ta’lim sifatini oshirishda psixologik bilimlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, pedagoglarning kasbiy faoliyatida uchraydigan psixologik muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.