(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada kavsharlash jarayonining asosiy printsiplari, tayyorgarlik bosqichlari, turli materiallarni biriktirishda qo‘llaniladigan flyus va qotishmalar, shuningdek zamonaviy sanoat tarmoqlaridagi ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Kavsharlashning payvandlashdan farqi, metallmas materiallarni biriktirish usullari, avtomatlashtirilgan texnologiyalar va vaznsizlik sharoitida qo‘llanilish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.