(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada, ingliz tili taʼlimidagi zamonaviy oʻqitish usullarining xilma-xilligini oʻrganib chiqadi, u oʻzgaruvchan taʼlimni rivojlantirishga intilishda texnologiya, talabaga yoʻnaltirilgan yondashuvlar, kommunikativ til oʻrgatish strategiyalari, loyihaga asoslangan taʼlim, multimodal resurslar va madaniy kompetentsiyalarning integratsiyasini haqida fikr yuritiladi