(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Ahmad Tabibiyning “Vomiq va Azro” dostonida obrazlar tizimi bayon etiladi. Doston tarkibidagi obrazlarning boshqa dostonlar bilan o‘xshash tomonlari tavsif qilinadi. Asarda ularning qaysi o‘rindan boshlab ishtirok etishi, qaysi o‘rinda mavjud emasligi batafsil yoritiladi. Har bir obrazning o‘ziga xos sifatlari keltirilib, badiiy tasvir vositalaridan foydalanilganligi ko‘rsatib beriladi.