(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada taʼlimni axborotlashtirish, taʼlim tizimining rivojlanishi taʼlim tizimini takomillashtirishning yangi istiqbollari haqida soʼz boradi. Hozirgi zamon taʼlim jarayonida anʼanaviy tushunchalar qatorida taʼlimda axborot texnologiyalari tushunchalari keltirilgan. Taʼlimda axborot texnlogiyalarini tashkil etishni rivojlantirish, belgilangan maqsadga javob beruvchi uslubiyot va texnologiyani tanlash hamda turli xil oʼquv vaziyatlarda yaratilishi ifodalangan