(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Maqolada avtomobilsozlikda qo‘llaniladigan zamonaviy materiallar — alyuminiy, magniy qotishmalari, kompozitlar va metall ko‘piklarning afzalliklari tahlil qilingan. Yangi texnologiyalar yordamida ishlab chiqilgan NIKASIL va LOKASIL qoplamalari dvigatelning ishonchliligi va samaradorligini oshirishi ko‘rsatilgan. Natijada avtomobil og‘irligi kamayib, yonilg‘i tejaladi hamda ekologik talablar bajariladi.