(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Anotatsiya Ushbu maqolada din va san’at o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik, ularning inson ma’naviy hayotidagi o‘rni va ta’siri ilmiy jihatdan tahlil qilingan. Diniy qadriyatlarning san’at orqali ifodalanishi, islom san’atining o‘ziga xos xususiyatlari, shuningdek, zamonaviy madaniyatda diniy g‘oyalarning aks etishi haqida keng yoritilgan. Maqola ‘Dinshunoslik majmua 2025–2026’ o‘quv qo‘llanmasi va zamonaviy manbalar asosida tayyorlangan.