(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu tezisda turizm sohasida mavjud hisob-kitob va statistikani yuritish tizimlarining hozirgi holati tahlil qilingan, kamchiliklari aniqlanib va zamonaviy uslubiy yondashuvlar, raqamli texnologiyalar hamda ma’lumotlarni qayta ishlash usullari asosida hisob va statistikani takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqildi. Shu bilan birga, turizm sanoatining barqaror rivojlanishini ta’minlash uchun aniq, ishonchli va o‘z vaqtida ma’lumot olishning ahamiyati ko‘rsatib berilgan.