(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada badiiy asarlarning o’qituvchi faoliyatidagi ahamiyati, bu bilan nutqni o’stirish va notiqlik san’atini rivojlantirish kabi tushunchalar yoritib berilgan. Badiiy asarlar orqali nutqni ravon tarzda shakllantirish haqida to’xtalib o’tilgan.