(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Anontasiya: Ushbu maqolada buyuk muhaddis Imom Muhammad ibn Ismoil al-Buxoriyning “Al-Adab al-Mufrad” asari haqida so‘z yuritiladi. Asarning yaratilish sabablari, mazmuni, tuzilishi hamda uning bugungi kundagi ahamiyati tahlil qilinadi. Muallif axloq, odob, halollik, sabr, ota-onaga hurmat kabi fazilatlarning inson hayotidagi o‘rni haqida fikr yuritadi. Maqola o‘quvchini ilmga, odobga, iymon va insoniylikka chorlovchi ibratli xulosalar bilan yakunlanadi.